Halott kedvese ujjára húzta az eljegyzési gyűrűt a bánatos vőlegény…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Vírusként terjedt el az interneten, a Thaiföld-i Chadil Deffy (más néven Deff Yingyen) TV producer drámai története. Nem lehet szavakban leírni ezeket a képeket, amikor a bánatos férfi a vőlegényi öltöny helyett gyászruhába kellett öltöznie, hogy halott barátnőjét utolsó útjára kísérje. A férfi szmokingban jelent meg a temetésen és fekete kalapot viselt, majd halott kedvese ujjára húzta az eljegyzési gyűrűt, aki teljesen váratlanul esett össze és halt meg.

A férfi már tervezte az eljegyzést és akkor is menyasszonyának tekinti a szerelmét, ha a gyűrűt már csak a halála után húzhatta az újjára. A temetésen készült felvételeket megosztotta a Facebook oldalán. A felvételek azóta vírusként terjednek az interneten, és már több mint 50.000-en ossztották meg a Facebook-on!

Chadil Deffy TV producer halott kedvese ujjára húzta az eljegyzési gyűrűt.

h1

A bánatos férfi megcsókolja a menyasszonyt, Ann Kamsuk-ot, akivel sajnos utoljára lehet együtt.

nnONE WEDDING AT A FUNERALnnA grief stricken boyfriend married his dead girlfriend at her funeral and then posted their wedding snaps on his Facebook page.nnTV producer Chadil Yuenying is seen in one video of the grim ceremony wearing a top hat and a tuxedo as he slides the wedding ring onto 'bride' Ann Kamsuk's finger at the ceremony in Surin, Thailand.nnThe couple had frequently talked about marrying, but had never got round to it until Ann died suddenly, reports Polish Fakt newspaper and The German Herald newspaper of the bizarre service.nnHe later told well wishers on his Facebook account: "In your eyes, our action might seem as a great love."nn"But for us, it is the mistake which we could not go back in time to correct. Remember, life is short. Do what you desire, and take good care of the people you love, be they your parents, your siblings. You might never get that chance again."n

Chadil és barátnője már korábban tervezték az esküvőt de a a sok tanulmány miatt halogatták életük legszebb napját. Chadil akkor is menyasszonyának tekinti a szerelmét, ha a gyűrűt már csak a halála után húzhatta az újjára.

h3

A fiatal pár gyakran emlegette a házasságot, de Ann, 29 évesen, tragikus autóbaleset következtében életét vesztette.

h4

A TV-producer később felhívást intézett a Facebook-on: “A ti szemetekben a mi esetünk csak egy nagy szerelmi történet. De nekünk egy visszafordíthatatlan hiba. De feledd, az élet rövid!”

“Szeresd azokat akik körülvesznek téged, vigyázz azokra akiket szeretsz, legyenek azok szülők, testvérek, barátok, feleséged vagy férjed. Lehet, hogy soha nem lesz esélyed látni őket újra!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?