Ha a kacagás meghosszabbítja az életet, akkor ettől a 3 másodperces klipptől biztosan többet fogsz élni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nyár, strand, tenger… Egyes férfiak sört kortyolgatnak és flörtölnek a lányoknak. Az anyák és nagymamák a gyermekeket próbálják meggyőzni arról, hogy jöjjenek ki a vízből, mert elég volt a káros napsugarakból, vagy a hideg vízből. Mások a forró homokban sétálnak, vagy frissitő koktélt isznak, mikozben az árnyékban, a napozóágyon nézegetik a hullámzó tengert.

Olyanok is vannak, akik más embereket figyelnek a tengerparton. És nem ritka az olyan eset, amikor valami nagyon vicces helyzetnek lesznek a tanúi. Például ennek a rövid videónak a főhőse, idős korban is tetszeni akar a hölgyeknek.

Ez a videó mindössze 3 másodperc, de miután megnéztem, pár percig kacagtam. Úgy tűnik, hogy ez a férfi év elején ígéretet tett, hogy fogyokúrázni fog, de a kísértés túl erős volt és nem tartotta a szavát. Azonban talált egy gyors megoldást. Bár hosszú távon nem működik, azonban óriási szakértelemmel húzta be a hasát.

Ha neked is tetszett ez a vicces videó, akkor oszd meg másokkal is a Facebook-on! És ne feledd, hogy menj edzőterembe, ha nem szeretnéd, hogy jövő nyáron te is így járj!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?