Figyelem! Már csak eddig fizethet a régi kétezressel és ötezressel! Villámgyorsan bevonják őket! Eddig mindenképpen költse el őket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

FIGYELEM! MÁR CSAK EDDIG FIZETHET A RÉGI KÉTEZRESSEL ÉS ÖTEZRESSEL! VILLÁMGYORSAN BEVONJÁK ŐKET! EDDIG MINDENKÉPPEN KÖLTSE EL ŐKET!

Elkezdődött a kétezresek és az ötezresek kivonása forgalomból és meglehetősen gyorsan le is fog zajlani a folyamat!Márciustól fontos változás jön a magyar lakosság számára!

regi-fb

2017. március 1-jétől fizethetünk a vadonadonatúj kétezresekkel és ötezeresekkel, valójában már 2016. november 1-től hivatalos fizetőeszköznek minősülnek, de csak 2017. március 1-től érint minket a változás, ugyanis onnantól kezdve

bárhol találkozhatunk velünk, kaphatunk is belőlük és bárhol fizethetünk is velük.

A régi kétezresek és ötezresek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nyilvántartásában a “bevonás alatt” megjelöléssel szerepelnek!

A legfontosabb dátum mégis 2017. július 31. ugyanis ez a nap a bevonás időpontja: eddig lehet fizetni mindenhol a régi – 2016 előtt kibocsátott – kétezressel és ötezressel.

A jótanács: márciustól igyekezzünk a régi kétezresekkel és ötezresekkel fizetni, ezzel is gyorsíthatjuk a cserét.

A régi két- és ötezreseknél tehát július 31-e a bevonás időpontja. Ez azt jelenti, hogy addig mindenhol lehet fizetni a régi bankjegyekkel. Azt követően pedig három évig már csak a bankok, a posták és a jegybank cseréli azokat új bankjegyre. Aki esetleg ebből a határidőből is kicsúszik az 2037. július 31-ig a jegybankban kaphat értük újakat.

A cikk a napi.hu cikke alapján készült.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?