Felrobban az internet a brazil albínó ikerlányokról készült fotósorozat miatt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A médiában keveset találkozunk a kisebbség képviselőivel, ez nem újdonság. Ez a két lánytestvér pontosan ezt szeretné megváltoztatni.

Mara és Lara Bawar, akik Brazíliában Sao Paulo-ban élnek, 11 évesek. Szüleik a nyugat-afrikai Bissua Guinea-ból származnak, de különlegesek, mert albínók mindketten.

Az albinizmus örökletes, a hajat, a bőrt és a szem színét érinti. Lara és Mara már gyermekkorukban is tudták, hogy különlegesek, de ez semmi mást nem jelentett a számukra. Most az ikrek, a 13 éves testvérükkel együtt megmutathatják szépségüket a világnak.

Mikor a fotós Vinicius Terranova új modelleket keresett a “Furcsa Virágok” nevű projektjéhez, rábukkant a testvérekre.
” Egy filmben láttam őket, nagyon szépek és tehetségesek. Ezért is akartam velük dolgozni. Intelligensek és nagyon magabiztosak.”

A lányok nemrég a Nike-tól kaptak ajánlatot modell munkára, ezek mellett az Insanis és a Bazaar Kids is megkereste őket.
“Ez a szépség különleges, nem találkozunk vele minden nap, mégis itt van körülöttünk. Megérdemli, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.”- mondta Vicinius.

“Mi úgy gondoljuk, az albinó külső gyönyörű, szeretjük a hajunkat, a szemünk és a bőrünk színét is.” – mondta Lara a Daily Mailnek.

Testvére Mara is azt mondta, hogy a ő is nagyon boldog és elégedett külsejével és szeret különleges lenni.

A 11 éves lányok most nemzetközi modell karrierről álmodnak és a színészet is érdekli őket. Jelenleg Instagram oldaluk is van, melynek látogatottsága egyre nő.
Lara, Mara és testvére valóban gyönyörűek, de a bátorság és az önbizalom az ami szintén erőt ad nekik. Biztosak vagyunk benne, hogy még sokra viszik az életben.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?