Felháborító, amit az emberek ezzel a 6 éves kislánnyal tesznek… a kockás inges férfi a legrosszabb!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ha nagyvárosban élsz, akkor biztosan rájöttél, hogy egy csomó egosista vesz körül. A nyüzsgő utcák önző emberekkel vannak tele, akik mintha valami szemellenzőt hordanának, és a körülöttük lévő embereket csak egy akadálynak tekintik, akikbe állandóan belebotlanak. Tény, hogy az emberek gyakran figyelmen kívül hagyják azokat, akiknek ténylegesen segítségre lenne szüksége. De vajon hogyan viselkedik a város lakossága, amikor egy árva gyerek áll előttük? A következő társadalmi kísérlet erről szól:

A kísérlet végén megdöbbentő következtetést vonhatunk le: az emberek csak a jól öltözött, tiszta, megnyerő külsejű kislányon voltak hajalandók segíteni, míg a piszkos, rosszul öltözött kislányt figyelmen kívül hagyták. Ebben az esetben természetesen mindkét kislány ugyanaz a személy volt, de meglepő módon az egyik kislányt elutasították, a másikhoz pedig kedvesek voltak az emberek, pedig ugyanaz a személy volt csak más ruhát viselt!

A 6 éves kislányra annyira negatív hatással volt a kísérlet, hogy a kísérletet végül abba kellett hagyniuk, mert a csalódott kislány egyetlen olyan emberrel sem talákozott, aki kedves lett volna hozzá és emiatt sírni kezdett és feladta az egészet. Ez a bátor kislány minden városlakó figyelmét fel szeretné hívni arra, hogy vegyük le a szemellenzőt, legyünk figyelmesek, kedvesek és változtassuk meg a mogorva viselkedésünket. Gondolom senki sem szeretné, hogy a saját gyermekével durván bánjanak. Egy megnyugtató szó, egy kedves pillantás, egy vállveregetés semmibe sem fog kerülni, és örömet szerezhetünk vele a gyerekeknek, embertársainknak!

Ez egy fontos felhívás és arra kérünk benneteket, hogy osszátok meg barátaitokkal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?