Fehér koporsóban temették el Dávidkát – L.L Junior és volt párja, Csilla egymásba karolva vettek búcsút tőle

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Több százan vettek részt L.L. Junior kisfiának végső búcsúján.

Blikk/Isza Ferenc

Több száz gyászoló vett részt a Fiumei úti sírkertben L.L Junior és volt párja, Csilla elhunyt kisfiának temetésén. A család és a gyászoló rajongók is mind fehérben jelentek meg, az énekes ugyanis ezt kérte tőlük a temetés előtt.

A családtagokon kívül számos barát, és híresség tisztteletét tette a szertartáson, többek között Gáspár Győző és családja, Kökény Attila, Fásy Ádám, Mága Zoltán, aki hegedült is a temetésen, a Hit Gyülekezet vezetője, Német Sándor beszédet mondott – írta meg a Blikk.

Dávidkát fehér koporsóban temették, sírjához fehér hintó szállította, amelyet egy fehér ló húzott. L.L. Junior és volt párja, Csilla félretették a korábbi nézeteltéréseket, és egymás kezét fogja vettek végső búcsút legkisebb fiúktól.

Dádivka nagymamája összeesett a kisfiú fehér koporsója előtt, családja segített fel a megtört nagymamát.

Ahogy azt a család kérte, a menet elindulása után már nem készíthet hang-, videó- és fényképfelvételeket a sajtó. A Blikk több fotót is készített a temetésen, ezeket itt lehet megnézni.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekes kisfiát szombat délután gázolták halálra, Zuglóban, amikor átszaladt a piroson. A 76 éves sofőr már nem tudta elkerülni a balesetet, azóta sem tudja ezt feldolgozni és megbocsájtani magának.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?

Kérdések és válaszok - tedd fel első kérdésed!