Ezt a reklámot végtelenszer meg lehet nézni… Ennél viccesebb reklám nem létezik!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A vállalatok a reklámjaikkal teljesen betörnek az életünkbe. Akár otthon vagyunk, akár az utcán, a munkahelyen, tömegközlekedésen, különböző reklámokkal bombáznak bennünket minden oldalról. A virtuális környezetben sincs másképp, sőt éppen ellenkezőleg…

Szerencsére a legtöbb ember már mentes a reklámoktól. Ők egyszerűen észre sem veszik őket. Bár el kell ismernem, hogy néha a reklám nagyon hasznos lehet, hiszen olyan termékekre bukkanhatunk, ami megkönnyíti az életünket, amelyekre megéri pénzt költeni.

Azonban a legtöbb reklám és hirdetés rossz és unalmas. De a nagyvállalatok nem engedhetik meg maguknak a rossz reklámot. Ebben a videóban láthatjuk, hogy még élvezni is lehet egy reklámot. Az alábbi reklámot a Volkswagen autógyár készítette. Nem próbálják teletömni a fejünket az új autó különböző funkcióival mint más cégek, hanem a Volkswagen megpróbálja megnevettetni az ügyfeleit. De nem csak nevetni lehet ezen a videón, hanem addig fogsz nevetni, ameddig a hasad is megfájdul. Próbáld megnézni ezeket a lovakat úgy, hogy ne kacagj!

Ha tetszett ez a kreatív és vicces reklám, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?