Ez a kislány nagyon különleges… Óriási tehetség!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Amikor Heavenly Joy öt éves kislány a színpadra lépett, az amerikai tehetségkutató versenyen, már az is hatalmas előnyére szolgált, hogy szép, megnyerő külseje van, hiszen nagyon aranyos kislány. De amikor kinyitotta a száját… a közönség egy jövőbeni csillagot láthatott.

A dal, “In Summer”, amelyet a kislány elénekel egy nagyon szép darab, azonban még a profi énekeseknek is igazi kihívást jelent a bonyolultsága miatt. A lány olyan könnyedén énekli, hogy gyorsan megnyerte a közönség és a zsűri szívét. A kislány édesapja egy híres zenei producer, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Beyonce és Mariah Carey. Ezért teljesen érthető volt a vágya, hogy kislányát is színpadon lássa. A kislány nem csak jól énekel, de nagyon felnőttesen, könnyedén mozog és gesztikulál. Igazi élvezet nézni ezt a produkciót.

A kislány édesanyja elmondta, hogy a kislánya mindig boldog, amikor a színpadon lehet. Jó dolog tudni, hogy már ilyen fiatal gyerekek is ennyi örömet tudnak szerezni a hallgatóságnak. Biztosak vagyunk abban, hogy fényes jövő áll a kislány előtt. Mi pedig várni fogjuk azt a pillanatot, amikor újra hallani fogjuk.

Ha Rád is nagy hatással volt ez a tehetséges kislány, akkor oszd meg a videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?