Ez a beteg öregasszony könnyekben tört ki, amikor a férfi ápoló ezt tette vele… WÁÓ!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Áz ágyhoz kötött állapot nem könnyű dolog. Különösen megviselő dolog a kórház falai között kiszolgáltatott állapotban lenni. Érthető, ha a betegek szívesebben maradnak a saját környezetükben. Már egy átlagos vasárnap délutáni pihenés is sokszor unalmassá válhat, de hetegig vagy hónapokig a kórházban lenni egyáltalán nem könnyű. Azonban van egy kórház, ahol sokkal gyorsabban telik az idő. Tudatában vagyok azzal, hogy ezt nehéz elhinni, hogy ilyen is létezik, de ez az igazság.

Nos, ha történetesen egy kórházi ágyon találod majd magad, és Jared Axen ápoló ott lesz melletted, akkor egy különös élményben lesz részed. Ez a fiatal férfi ápolókén dolgozik egy kaliforniai kórházban és megtalálta a módját annak, hogyan használhatja fel tehetségét. Jaren nemcsak a szokásos ápolói munkáját végzi el, hanem naponta bemegy a betegekhez és gyönyörű hangjával megnyugtatja őket, énekel nekik. A betegek és a társai “Éneklő Nővérnek” hívják és gyakran azt is mondogatják, hogy “egy igazi Angyal a menyországból”. Az angyali hangjával örömet okoz a betegeknek, akik örömkönnyeket hullatnak, amikor hallják őt énekelni.

Óriási elismerést érdemel Jared, hiszen boldogságot hoz az emberek életébe. Nézd meg ezt a megható videót és írd meg a véleményed erről! Nem lenne jó, ha minden kórházban lenne egy ilyen “nővér” mint Jared?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?