Ez a 28 éves orosz lány a mai napig sem tud egydül felöltözni… az ok téged is kihoz a sodrodból!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Eleinte úgy tűnik, mintha a 28 éves Angelica Kenovának Oroszországból csodálatos élete lenne: szép, irigylésre méltó alakja van, és látszólag tündérmese életet él.

De valami más is van a rózsás élete mögött…

A születésétől kezdve, Angelicát úgy kezelik a szülei, mint egy élő babát. Meghatározták mit viselhet, mit ehet, és hova mehet. Még mindig otthon lakik, és szinte soha nem hoz saját döntést.

A szülei célja mindig az volt, hogy a lányuk úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. Ha megnézzük a fotóit, láthatjuk, hogy elég “jól” sikerült nekik.

A hasonlóság kísérteties…

Angelica anyja felel a lánya testmozgásáért és étkezéséért, amelynek célja, hogy fenntartsa Barbie alakját.

Azt állítja, hogy teljesen “természetes”, köszönhetően a jó géneknek és a fegyelemnek. Azt mondja, nem volt semmiféle műtétje.

“Barbie egy példakép minden kislánynak szerte a világon. Hálás vagyok, hogy ez olyan könnyen jött nekem” mondta Angelica, a mellette álló szülei előtt. A súlya mindössze 40 kg, és a dereka 50 cm. Órákat tölt minden nap az edzőteremben, de azt állítja, nem is lehetne boldogabb.

Álma, hogy nemzetközileg ismertté váljon és már a helyes úton jár abba az irányba; már több mint 13.000 Instagram követője van.

Azonban annak ellenére, hogy rengeteg internetes rajongója van, van egy dolog, ami hiányzik Angelica életéből: egy romantikus kapcsolat. “Nehéz lenne, mivel anyám mindig velem,” mondta. “Minden férfi, akit ismerek, csak barát.”

Nem szeretne csalódást okozni a családjának, ezért soha nem gondolt arra, hogy elköltözzön otthonról. Úgy érzi sokat köszönhet a szüleinek. “Hálás vagyok mindenért, amit tettek értem.”

Nem kész elhagyni a családi fészket, de reméli, hogy egyszer megtalálja a herceg (vagy Ken).

Addig az ő rózsaszín baba világában folytatja életét.

Angelica azt állítja, hogy soha nem késő, hogy elinduljon a saját útján – reméljük, hogy ez a helyzet. Minél tovább vár, annál nehezebb lesz…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?