Első pillantásra ijesztőnek tűnik… de amikor megtudtam, ki ő valójában… (elgondolkodtató)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Donato Di Camillo – profi New York-i fotós, a börtönben megtanulta, hogy az élet nem egy habostorta. Az élet tapasztalata arra ösztönözte, hogy egyedi fényképeivel ezt másoknak is bebizonyítsa. Donato fényképei hihetetlenül népszerűek lettek…

Nem meglepő, hogy Donato Di Camillo ilyen meghökkentő realisztikus fényképekkel mutatja meg az emberi élet nem kívánatos oldalát, hiszen rengeteg olyan ember van, akik minden nap nehéz helyzeteknek vannak kitéve.

“Gyermekkorom óta rengeteg kegyetlenséget láttam, – mesélte Di Camillo. – A legjobb gyerekkori barátomat a szemem előtt ütötte el egy elhaladó autó. Brooklyn a 70-es, 80-as években egy eléggé erőszakos város volt, és volt alkalmam megtapasztalni, hogyan viselkedik az utca embere.”

“Ezek a fényképek valós emberekről szólnak. Ők is hétköznapi emberek, úgy éreztem, hogy másoknak is be kell mutatnom őket.”

“Ő például Rosario. Amikor fiatal volt, szülei egy autóbalesetben meghaltak. Elmondása szerint egy viaskodás közben vesztette el az egyik szemét, amikor egy hajléktalannal harcolnia kellett, hogy Ő is menedéket találjon. Jelenleg Rosario különböző boltokban besegít az áruhordásban, és ebből a munkából próbálja fenntartani magát.

e1

e2

e3

Ő már 91 éves, de minden nap kivétel nélkül elmegy a tengerpartra.

e4

e5

Ő a fogaival viccelődött, amikor hozzá közeledtem. Megkérdeztem tőle, hogy zavarja a megjelenése? Erre ő azt felelte: “Miért, nem elég jó?”

e6

Minden embernek megvan a maga története!

e15

Az élet nem egy habostorta!

e14

e13

e12

e11

Nem mindenkinek van pénze fogorvosra!

e10

Nem vagyunk egyformák, de mindannyian emberek vagyunk!

e9

e8

e7

“Egyik alkalommal, amikor Brooklyn utcáin fényképeztem, találkoztam egy nővel, aki gyerekeinek eledelt keresett. Azt mondta, hogy otthon várja őt két elmebeteg fia. A férje többször bántalmazta és megkéselte, aztán a hatóságok letartóztatták. Most élelmiszerért és alamizsnáért könyörög…”

e16

Ne gondoljátok, hogy a Mikulásnak nincsenek szükségletei!

e19

Nem mindenki mutogatja magát szívesen!

e20

Hihetetlenül realisztikus emberi történetek… Ezek a fényképek többet mondanak ezer szónál!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?