Életével fizetett a bébi emlős, a turisták szelfi függősége miatt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A Dél-Spanyolországi Almería városban a turisták felfedeztek egy bébi delfint a sekély vízben. A kis tengeri emlős elvesztette anyját és eltévedt a part közelében. Miután a strand látogatói megfogták a szerencsétlen állatot, hatalmas tömeg gyűlt köré; természetesen kiemelték a vízből és mindenki szelfizni akart vele, de senki sem törődött azzal, hogy a légzőnyílását szabadon hagyják.

A fürdőzők ahelyett, hogy szabadon engednék, inkább fotókat készítettek róla. Végül valaki riasztotta az állatvédő szervezetet, hogy gondoskodjanak a fogságba esett állatról. Mivel az állatvédők csak 15 perccel később érkeztek a helyszínre, már túl késő volt. A bébi delfin addigra már halott volt. Sokan bele sem gondoltak abba, hogy mit tettek és nem tudtak együtt érezni az anyával, akitől elszakították a “gyermekét”. Rengeteg állatvédő aktivista panaszt emelt a Facebook-on a halott bébi delfin miatt, akinek az emberek szelfi függősége miatt kellett meghalnia.

A kis delfin halálát valószínűleg a hatalmas stressz miatt kialakuló szívelégtelenség okozta, hiszen rengeteg idegen ember vette körül a fiatal állatot. Egy ilyen fiatal, fogságba esett delfin semmilyen esetben sem lett volna képes túlélni egy ilyen helyzetet. Szomorú, hogy a szelfizés okozta öröm nagyobb mint a segítőkészség. Hihetetlen, hogy a delfinnek néhány fotó miatt meg kellett halnia!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?