Egy hely, ahol Isten úgy döntött, hogy húz egy tökéletes vonalat! A Mississippi folyó és a Mexikói-öböl találkozása a természet csodája. Még soha nem láttam ennél szebbet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ha megnézzük az alábbi videót, az első dolog ami eszünkbe jut, hogy biztosan valamilyen videószerkesztő programmal készítették a videót. De tévedünk, ha erre gondolunk, mert amit látunk, az igaz. A Mississippi folyó találkozása a tengerrel a Mexikói-öbölben olyan akár az olaj és a víz, vagy mint a Nap és a Hold. Alapvetően a két víz nem keveredik össze!

A Mississippi az Egyesül Államok leghosszabb folyója. A Mexikói-öbölnél pedig a tengerbe ömlik, ahol a világ egyik legszebb természeti jelenségét látható: a két víz találkozik, de nem keveredik össze egymással.

A tudósok próbálják megmagyarázni a jelenséget, de sokan azt gondolják, hogy ez Isten ajándéka az embereknek. Néhány kötekedő ember azonban azt állítja, hogy csak azért nem keveredik össze, mert a folyam állandóan mozgásban van, és mindig új vízet szállít be az öbölbe. Alapvetően itt az édes víz találkozik a sós vízzel, amely nehezebb. Az egyenes választóvonal miatt a két szín közötti különbség is sokkal erőteljesebbnek tűnik!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?