Bosszantanak a szúnyogok? Állítólag ez a házi keverék a méregnél is hatékonyabb!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Képzeld el azt, hogy egy nyári estén kinyitod az ablakot és amikor készen állsz, hogy végre kinyújtóztál és aludni szeretnél, hallasz egy zümmögő hangot a füled közelében. Ilyenkor már tudod, hogy ezek a szemtelen szúnyogok bejöttek a szobádba és mondanunk sem kell, hogy mennyire bosszantóak tudnak lenni.

Nagyon felbosszantanak, az álom kimegy a szemedből, zümmögésükkel az egész éjszakádat tönkretehetik. Nem is beszélve a szúnyogcsípésről.

Nos, a kérdés természetesen az, hogy mit tehetünk a szúnyogok ellen házilag? Az igazság az, hogy az internet tele van hamis információkkal, hogy hogyan készítsünk természetes szúnyogírtót.

Az alábbi videót azonban valós tudományos adatok támasztják alá, és bemutatják benne azt a természetes szúnyogriasztót, ami 6 órán át védelmet nyújt! Egy másik előnye ennek a keveréknek, hogy nincsenek benne mérgező vegyi anyagok és az elkészítése csak néhány percet vesz ígénybe!

A szúnyogok ki nem állhatják a citromfű illatát, a fűszeres illatokat, a mentolt és a citrus aromákat. Az egyik legegyszerűbb házi praktika szúnyog ellen a citrom. Ha megérzi az illatát, azonnal fejvesztve elmenekül.

Íme, hogyan készíthetsz illatos szúnyogűző sprayt citrom-illóolajból

Hozzávalók:

– 1 ek alkohol (gyógyszertárban kapható)
– 2 dl tiszta víz
– 5 csepp citrom-illóolaj
– 1-1 csepp rozmaring, vagy geránium illóolaj (elhagyható)
– 1 db pumpás flakon

A pumpás flakont töltsd tele tiszta vízzel, majd add hozzá egy evőkanál tiszta alkoholt és az öt csepp citrom-illóolajat. A házi keveréket egyszerűen spricceld magadra! Ha töményebb változatot szeretnél, akkor az arányokat megtartva növelheted az keverék alkohol és illóolaj tartalmát, illetve tehetsz bele egy-egy csepp rozmaring és levendula illóolajat is.

Nézd meg a videót is ami sajnos angol nyelven készült:

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?