Az orvosok beengedték a haldokló férfi legjobb barátját… ami ezután történt, attól megszakad a szívem!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szinte senki sem tud elképzelni a kutyáknál ragaszkodóbb és hűségesebb élőlényt. Szívszorító, amikor egy gazdinak búcsúznia kell a kutyájától, de ez fordítva is így van! Ryan Jessen, Kaliforniai lakosnak hirteln megfájdult a feje. Először azt gondolta, hogy migrénes fejfájás, de sajnos ennél sokkal rosszabb dolog történt. A 33 éves férfi agyvérzést kapott és kómába esett…

2016 novemberében egyértelművé vált, hogy a családtagoknak  örökre el kell búcsúzniuk Ryantől. November 30-án a közeli családtagok és a rokonok, barátok összegyűltek Ryan ágyánál , hogy örökre elbúcsúzzanak tőle. Ryan egyik legjobb barátja azonban nem értette, hogy a gazdája miért nem jön haza.

A családtagok megkérdezték az orvosoktól, hogy megengednék, hogy a négylábú barátja is meglátogassa a szeretett gazdáját az intenzív osztályon? Az orvosok végül megengedték, hogy a többi családtaghoz hasolóan, Mollie is elbúcsuzzon a legjobb barátjától.

Az alábbi videóban láthatjuk, ahogyan Ryan-t halálos ágyán feküdni, aztán Mollie (a kutya) finoman és szomorúan megérinti az arcát, és búcsút vesz tőle.

Nagyon szomorú és megható pillanat:

Ha minden embernek volna legaláb egy ilyen szerető barátja, mint Mollie, akkor az élet sokkal szebb lenne!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?