Az orvos kézzel fordítja meg a farfekvéses babát… Most nézd meg az anya arcát… OMG!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Bár a legtöbb terhesség zökkenőmentes, azonban a valóság az, hogy komplikációk is léphetnek fel, ezért fontos, hogy a várandós anyukák rendszeresen látogassanak el az orvoshoz. Komplikációk léphetnek fel, ha a baba farfekvéses. Mit is jelent ez? Normál esetben a babák fejjel lefele kell legyenek az anyaméhben, de a farfekvéses babák azok, akiknek a lábuk van elől.

Ha a baba farfekvéses, akkor ez súlyos szövődményekkel, kockázatokkal járhat a hagyományos szüléshez képest. Következésképpen ilyen esetben az orvosok általában azt javasolják, hogy a farfekvéses babákat császármetszéssel hozzák világra az anyukák.

Amikor Jess Muckleston 36 évesen ilyen problémával ellátogatott a Royal Sussex Kórházba, az orvos úgy döntött, hogy kézzel fordítja meg a farfekvéses babát. Előre figyelmeztette az anyát, hogy az eljárás egyáltalán nem kellemes, ha nem tudja elviselni, akkor csak szóljon.

Az orvos masszírozni kezdte Jess hasát, aztán óvatosan nyomkodni kezdte a megfelelő helyen. Körülbelül két perc után az orvos ultrahangos felvétel segítségével ellenőrizte a babát. Az eredmény csodálatos. Az édesanya arcáról is bárki leolvashatja.

Nézd meg ezt a lélegzetelállító videót és írd meg a véleményed. Láttál már ilyent?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?