Az orvos az édesanya kezébe adja az újszülött kisbabát, de amit a jobb kezében tart… egy valóságos csoda!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az amerikai Lucy Helleynnek már két gyermeke volt, ezért férjével azt tervezték, hogy nem vállalnak több gyereket. A fiatal anyuka úgy döntött, hogy méhen belüli eszközt, hormontartalmú spirált fog használni, amely 99 százalékban meggátolja a megtermékenyített petesejt beágyazódását a méh üregébe, ennek hatására pedig hatékonnyá teszi a fogamzásgátlást.

Ez a méhen belüli eszköz gesztagén hormont tartalmaz, amely lehetetlenné teszi, hogy a kisbaba megfoganjon. Legalábbis a gyártó ezt garantálja.

Lucy nagyon meglepődött, amikor 18 héttel később rájött, hogy terhes. Ami ennél is érdekesebb, hogy az ultrahangos felvételen az orvos nem látta a méh üregébe elhelyezett spirált, ezért arra a következtetésre jutottak, hogy lehet, hogy idő közben kiesett.

Lucy végül megszülte gyermekét, és a szociális hálón megoszott egy fényképet a kisfiúról, aki kezében tart egy hormontartalmú spirált, amelynek az lett volna a szerepe, hogy megakadályozza, hogy megszülessen.

Az édesanya úgy véli, hogy Dexter születése egy igazi áldás. Annak ellenére, hogy nem terveztek harmadik gyermeket, most nem tudná elképzelni az életét nélküle.

Az édesanya most a sterilizáls lehetőségén gondolkodik, hogy a jövőben ne érje ilyen meglepetés. Dexter megmutatta, hogy hiába trükköztek vele, ő élni akart.

Ha tetszett ez a történet, akkor oszd meg barátaiddal!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?