Az ittas férfi megrugdosott egy kóbor kiskutyát… de amikor visszatért, nagyon meglepődött…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy tömbháznak a lakósai egyik reggel hangos ugatásra ébredtek. Nem értették, hogy miért ugatnak a kutyák olyan hevesen. Később megtudták, hogy aznap hajnalban az egyik lakos, a Volkswagen Jetta tulajdonosa leparkolta az autót a tömbház elé. Amikor kiszállt az autóból, ok nélkül megrugdosott egy ártatlan kóbor kiskutyát, aki keservesen sírni kezdett. Meg kell említenünk, hogy a fiatalember részeg volt. Az is kiderült, hogy a kutyának több esze volt, mint a részegnek, hiszen a négylábú okos állat úgy döntött, hogy összegyűjti bartjait, hogy megjutalmazzák a férfit, aki ártott neki.

k1

Nemsokára a tömbházat megszállta egy kutyafalka, akik elkezdték tönkretenni ennek a “Schumacher-nek” az autóját. “Neked kellett! Most örökre megbánod, hogy bántalmaztad a kicsi barátunkat.” – ha lefordítanánk az ugatást, akkor szerintünk ezt ugathatták a kutyák.

k2

Néha az a benyomásunk, hogy a világ tele van igazságtalansággal. De az élet olyan mint a bumeráng: előbb-utóbb minden ember megkapja, amit érdemel. Oszd meg ezt a történetet barátaiddal és emlékeztesd őket erre az igazságra!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?