Az ismeretlen megfogta a nő fenekét… egy pillanattal később a nő tesz valamit, amitől a férfi sírni kezd akár egy kisgyerek.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Krystal Olsen Arizónában csaposként dolgozik egy bárban. Egyik este az egyik vendég tapogatni kezdte a fenekét. A nő figyelmeztette, hogy hagyja abba, mert nem fogja megúszni, de az idegen férfi csak röhögött és engedély nélkül fogdosni kezdte. Ekkor a nő nagyon kiakadt.

Mielőtt az elkövető reagálni tudott volna, megfordult, szorosan megragadta az idegent és kivonszolta az utcára.

A lány a Twitter oldalán osztotta meg a férfiről készített képeket, ezekkel a szavakkal: “Ez a nagy szamár tapogatni próbált engem. Amikor kitessékeltem az utcára, akkor falnak nyomott, de most úgy sír, mint egy kislány, mert letartóztatták.”

A twitteren az emberek reakciójára nem kellett sokáig várni, a kép immár 360 000 embernek tetszett és 80 000-en osztották meg. “A férfinak három lánya van, remélem, hogy most ők is sírnak.” “Nagyon ügyes vagy, hogy megvédted magad! Büszkék vagyunk rád!” – így gratuláltak neki a profiloldalán.

A hozzászólások között a legtöbben tiszteletüket fejezik ki Krystal felé a lélekjelenlétéért, de vannak akik szkeptikusak. Az egyik hozzászóló azt írja, hogy ez teljesen felesleges volt. Egy másik pedig azt mondja, hogy ő a bűnös bántalmazásért. De a nő válasza egyértelmű: “tapogatózni valaki beleegyezése nélkül az bárhonnan is nézzük, szexuális zaklatásnak számít, és ilyenkor a nőknek jogában áll védekezni…”7

A fiatalember nem úszta meg szárazon a helyzetet. Valószínű, hogy most örökre megtanulja leckét és a jövőben leveszi a kezét a nőkről.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?