Az első gyermeke vízbe fulladt… a második gyermekét tétlenül nézte az édesanya a medence közepén…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ami ebben a videóban látható, az tényleg hihetetlen. A csecsmőt becsalogatják a mély vízbe és az édesanyja tétlenük nézte. Első hallásra félelmetesen hangzik, de ami mögötte van, az lenyűgöző és szívszorító.

A videón a kis Josie Morrison látható. Szülei, Keri és Roarke Morrison 2013 novemberében Orlando-ban töltött szabadságuk tragikusan végződött, hiszen elveszítették az első gyermeküket. Az akor két és fél éves kisfiú az egyik tengerparton vízbe fulladt. Annak érdekében, hogy a szülők feldolgozzák a fájdalmat, Keri és Roarke indított egy “csecsemő úszó tanfolyamot”, röviden ISR, ahol arra tanítják meg a csecsemőket, hogyan tartsák a fejüket és hogyan viselkedjenek a mély vízben, hogy elkerüljék a fulladásveszélyt.

Nehéz elhinni, hogy a babák képesek úszni, de a videó bizonyítja, hogy az ISR program működik. Ezzel a videóval szeretnék a szülők figyelmét felkelteni, hogy a gyerekeket már kicsi korban meg lehet tanítani úszni, hogy elkerüljék a fájdalmas tragikus esetet, amit ők sajnos nem tudtak elkerülni.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?