“Szégyenletes:” A szemetesek a szülőket arra kényszeritik, hogy mutassák meg a gyerek születési bizonyítványát, másképp nem viszik el a pelenkát!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Anglesey város vezetősége arra kérte a hulladékgyűjtő vállalatot, hogy értesítse a lakósságot arról, hogy tanítsák meg bilire ültetni a gyereket 2-3 éves korában.

szem

A szülök dühösek lettek, mivel a szemetesek kérték a gyerek születési anyakönyvi kivonatát, ha azt akarják, hogy továbbra is összegyűjtsék a piszkos pelenkákat.

A város tanácsa azt akarja, hogy mindenki alkalmazkodjon az új szabályhoz, ha továbbra is ígényelni szeretné a szolgáltatást.

A változtatás miatt rengeteg család felháborodott és nevetségesnek tartják az új határozatot, mert szerintük nem veszik figyelembe, hogy a gyerekek nem egyformán fejlődnek és tanulnak meg bizonyos dolgokat. És természetesen léteznek fogyatékos, beteg gyerekek is, akiknek felnőtt korában is szükségük van pelenkára.

A tanács az új szabályt környezetvédelmi okok miatt hozta be és ezután csak olyan családoktól viszik el a pelenkát, ahol a gyermek még nem érte el a legfeljebb három éves kort. Mindenki másnak saját maga kell majd megoldania a “pelenka problémát”.

Az egyik lakos azt nyilatkozta: “Szégyenletes, hogy már korhatárt szabnak bizonyos szolgáltatásokra.”

szem2

“Van egy három éves kislányom, aki még jelenleg barátkozik a bili fogalmával, és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ugyanebben a helyzetben van.”

Egy másik család is felháborodott, akinek egy öt éves fogyatékos gyerekük van, mert azt mondták nekik, hogy ők sem kivételek a szabály alól.

szem3

Megtörténhet, hogy előbb utóbb itthon is bevezetik ezt a szabályt?! Mi a véleményed erről? Szerinted is logikusnak tűnik az új szabály? Vajon meg tudja tanítani mindenki a 2-3 éves gyereket, hogy “szükség idején” visszatartsa ameddig bilire ültetik? Nálatok hágy éves korban valósult meg ez a dolog?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?