A nyolcéves fiú meggyilkolt anyjának írt levele összetöri a szívet

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Reece Dunne, az Anglia északnyugati részén fekvő Cheshire-ből, mindössze nyolc éves volt, amikor tragikus körülmények közt elveszítette édesanyját, Ellia Arathoont.

A post shared by Ellia Arathoon (@elliaarathoon) on

A 29 éves édesanyának nem volt esélye, hogy meglássa fiát felnőni, mert brutálisan megerőszakolták, aztán agyonverték majd egy bőröndbe tették, amit felgyújtottak az erdőben. A szakértők szerint akár még életben is lehetett, amikor meggyújtották, de ez a kérdés a mai napig tisztázatlan.

A fiatal nőnek napokig nyoma veszett, míg a rendőrség végre felfedezte a halott nő maradványait egy közeli erdőben. Elia kegyetlen halála nemcsak barátait és családját döbbentette meg, hanem egész Angliát. De mindenekelőtt a kis Reece számára érthetetlen volt, hogy mi történt édesanyjával, akit mindig erősnek ismert, aki képes volt harcolni az élet nehézségeivel.

Végül egy levélben írta le érzéseit, amelyet édesanyjánák írt.

“Édesanyámnak,

Nagyon szeretlek és nagy űr maradt utánad a világban.
Bárcsak ne haltál volna meg.
Emlékszem, hogyan játszottunk együtt, olyan boldog voltam.
Tudom, hogy Te egy angyal vagy és egyszer majd elolvasod ezt a levelet.
Nagyon szomorú vagyok, de megígérem, hogy erős leszek.

Szeretlek, Reece”

Miután elolvastuk a nyolcéves kisfiú levelét, alig tudtuk visszatartani könnyeinket.

Néhány nappal ezelőtt elfogták Ellias gyilkosát, a 40 éves Craig Proctor-t, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Remélhetőleg, hogy ez az ítélet valamit enyhíteni fog a kis Reece és családja fájdalmán, még akkor is, ha ebben a földi életben már soha többé nem kaphatják vissza a drága lányukat, feleséget és édesanyát.

Egy év telt el azóta, hogy a kisfiú elküldte a mennybe ezt a levelet, azóta édesanya nélkül kell játszania, nevetnie és sírnia, de John, az édesapa mindig ott van, támogatja, és mindent megtesz, hogy a szőrnyű veszteség ellenére gyermeke ne érezzen hiányt.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?