A katonanő hadsereg kapitánya összeesett és földre rogyott… de amit társai tesznek vele, arra nincsenek szavak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egyesek azt gondolják, hogy bárkiből lehet katona. Azonban miután megnézed az alábbi videót rájössz, hogy csak a legerősebbek, a legszorgalmasabbak és leg elkötelezettebbek léphetnek soraikba.

Az alábbi videóban Sarah Cudd-ot, az amerikai katonanő hadsereg kapitányát látjatjuk…

Cudd egyike volt annak a 46 önkénes katonának, akik egy nagyon fárasztó tesztnek vetették alá magukat, hogy végül megkaphassák a “Expert Field Medical Badge” élenjáró katonai kitüntetést. A teszt fizikailag és lelkileg egyaránt nagyon megterhelő volt. Az utolsó szakaszban a katonáknak 20 kilóméternyi távolságot kellett megtenniük futólépésben úgy, hogy közben magukkal cipeltek egy nehéz hátitáskát és egy 6 kg-os fegyvert is kézben kellett tartaniuk. Ezt a távolságot három órán belül kellett megtenniük, ami egy igazi kihívás volt mindannyiuk számára.

Amint látni fogjátok az alábbi videóban, Cudd nagyon kimerült, és csupán néhány méterrel a célvonaltól összeesett és földre rogyott. De ami ezután történik, az egyszerűen hihetetlen!

Társai addig biztatták, míg végül Cudd is felállt és tovább ment, így Ő is egyike lehetett annak a 46 katonának akik nem voltak hajlandók feladni a küzdelmet ezért végül megérdemelték a nekik járó kitüntetést. Ennek a bátor nőnek a története inspiráló lehet mindenki számára!

Kérjük, hogy oszd meg ezt a videót barátaiddal a Facebook-on, mert bizonyára mindenki szeretni fogja ezt a csodálatos katonát!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?