A hajléktalan ajándékba kap egy óriás pizzát… ami ezután történt… nagyon mélyen megérintett!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Segíteni az embereken fantasztikus dolog!

A legtöbben közülünk beteljesedett életet élnek, azonban nem mindenki ilyen szerencsés. Nem hiszem, hogy igaza lenne annak, aki azt mondja, hogy csakis ők tehetnek arról, hogy ilyen helyzetbe kerültek. Ha nem így gondolod, akkor reggel amikor dolgozni mész, kérdezd meg a hajléktalanokat, hogy miért jutottak ebbe a helyzetbe. Rengetegen vannak, akik különböző fizikai sérülésekben szenvednek, de ne feledkezzünk meg a lelki traumáról sem. Nevezetesen ezek a leggyakoribb okok, amiért sokan otthon nélkül maradnak…

Az alábbi videóban egy társadalmi kísérletet láthatunk. Egy fiatal srác sétálgat az utcán és egy kis ennivalót kér olyan emberektől, akiket látja, hogy esznek. Mindenki elutasítja, néhányan pedig még káromkodnak is. Aztán úgy döntenek, hogy vásárolnak egy pizzát és odaadják egy hajléktalan férfinek. Ezt követően egy másik fiatal “hajléktalan” fiú közeledik és megkérdezi, hogy kaphat ő is egy szelet pizzát. Mit gondolsz, mi a hajléktalan válasza? Ajánljuk, hogy nézd meg ezt a videót!

Ha Rád is nagy hatással volt ennek a társadalmi kísérletnek az eredménye, akkor oszd meg ezt a videót mással is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?