A férfi örökbe fogadta a fekete kiscicát… 7 évvel később a macska szőre változni kezdett…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Amikor David, 1997-ben hazavitte ezt  Scrappy-t, fogalma sem volt róla, hogy a macskája ekkora átalakuláson fog átmenni. Akkoriban ő csak egy aranyos, bátor, fekete kiscica volt.

Bár furcsán hangzik, de igaz, hogy a fekete macskákat más macskákhoz viszonyítva alacsonyabb áron meg lehet vásárolni, a régi babonaságnak köszönhetően. “Én nem hiszek a babonákban, ezért úgy döntöttem, hogy megvásárolom ezt a kiscicát” – mesélte David.

Scrappy nagyon jól feltalálta magát az új otthonban, Londonban és David is egyre jobban megkedvelte. A kiscica nagyon szeretett játszani különböző játékokkal a szobában, de a szabadban is szeretett időt tölteni. Gyakran csak ült az ablakban és nézte, hogy mi történik odakint.

Amikor Scrappy betöltötte a 7.-ik évet, akkor David kezdte észrevenni, hogy a fekete kabátja kezd megváltozni és helyenként fehér foltok jelennek meg rajta. Az elején úgy nézett ki, mintha zúzmara lenne.

Kiderült, hogy a macska pigmenthiányban szenved, melynek következtében bőrén és szőrzetén a festékhiány vesztesége miatt fehér foltok jelentek meg. Ez a betegség az emberekre és állatokra is jellemző.

Az évek során,  az egykor szénfekete cica úgy nézett ki, mintha jég fagyott volna a szőrére. Egyre jobban kezdett hasonlítani egy mitikus lényhez, és a szokatlan megjelenésével elnyerte a rajongók tetszését.

ma1

A pigmenthiánynak köszönhetően, szőrzete nagyon különlegessé vált.

ma2

Scrappy szőre teljesen fekete volt, de 7 éves korában a cica külseje változni kezdett.

ma2

Scrappy szőrzetén fehéres foltok jelentek meg és az évek során egyre erősödtek a foltok

ma5

Ma Scrappy 19 éves és még mindig lenyűgöző cica

ma4

Így nézett ki 5 évesen, mielőtt a foltok megjelentek

ma3

Idős kora ellenére még mindig játékos és szokatlan megjelenésével mindeki figyelmét felkelti

ma6

ma7

ma8

ma9

ma10

Oszd meg Scrappy történetét, ha te is úgy gondolod, hogy ez a macska nagyon különleges és szép!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?