-16 fokban tette utcára a lelkipásztor a 16 éves diáklányt…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A Székelyhon-on olvastuk, hogy hétfő este, -16 fokos hidegben utcára tettek egy 16 éves diáklányt, a Református Diákotthonban.

A diáklány megszegte a bentlakás belső szabályzatát, és nem ment el egy kötelező decemberi programra. Dobai László lelkipásztor, a diákotthon igazgatója, nem hatódott meg azon, hogy a lánynak orvosi igazolása is van és nem értette meg, hogy 40 fokos lázzal és erős hasfájással senkinek sem lenne kedve kimozdulni az ágyból. Az eset után az igazgató úr, a lány egyik barátnőjétől üzente meg, hogy azonnal szedje össze a holmiját és hagyja el a diákotthont.

sator-fb

Fotó: Google Street View

A Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskolába járó diáklánynak azonnal rohanni a kellett az iskolából a cuccaiért a mínusz 16 fokos hidegben. Szerencsére az iskola igazgatónője megsajnálta, és befogadta a saját lakásába, majd írásba foglalták a történteket és értesítették a rendőrséget!

Az egyik helyi rendőr szerint, hatalommal való visszaélés gyanúja áll fenn, de sajnos nem ez az egyedüli ilyen eset.

Az igazgató úr elmondta, hogy rosszúl esik neki, hogy a diáklány feljelentette, hiszen kedves lánynak ismerte. A szabályszegés után “emberségből” még megengedték neki, hogy még egyszer bent aludjon, aztán szedhette a sátorfáját…

Forrás: index.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?