15 évig szenvedett a nő, 4 műtét után tolókocsiba került! Aztán onnan jött segítség, ahonnan nem is gondolnád…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szörnyű fájdalom kínozta a háromgyerekes amerikai anyát, Debbie Thompsont.

Az 54 éves asszony még 2001-ben szenvedett lábtörést, aminek során egy darab levált a csontjából. Bár a sérülésből felépült, a fájdalomtól nem tudott megszabadulni, ám az orvosok sem értették pontosan, hogy miért is fáj Debbie lába folyamatosan.

Az asszonyt összesen négyszer műtötték meg, hogy a megmagyarázhatatlan fájdalomnak véget vessenek. Nem sikerült: Debbie már cipőt sem bírt hordani (ha valahova mégis mennie kellett, papucsot viselt), végül pedig tolószékbe kényszerült, mert egyáltalán nem bírt ráállni a lábára.
Végül onnan érkezett segítség, ahonnan egyáltalán nem számított rá. Debbie ugyanis elment egy pedikűröshöz, hogy rendbe hozza a körmeit. Holly Pope azonban ennél jóval többet tett: egy ügyes mozdulattal megrántotta Debbie nagylábujját, ami meglepő módon hatalmasat roppant, és aztán…

… semmi. Debbie egy pillanat alatt érezte, hogy a fájdalomnak, ami másfél évtizede minden nap minden percében gyötri, vége. Sőt, azóta sem tért vissza, úgyhogy az asszony hosszú idő után először végre lábra állt és ismét teljes életet élhet.

Forrás: kiskegyed.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?