14 retro probléma, amit a gyerekeink nem fognak megérteni

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Akinek legalább egy téma ismerős, üdv a klubban, drága – te is érted, amit értek azon, ha azt mondom: imádni való volt a múlt. Éljen a retro legjava!
Amikor:
Mi az az error? Miért van error? Szétvágom az egeret! Kapcsold ki! De csak jön! Nem lehet kikapcsolni sem! Nem működik a start menü! Nyomd ki a gombot! Vágd ki az ablakon!

ret1

Pedig mekkora buli volt flipperezni rajta! És olyan hangeffektek voltak benne, hogy csuda! Csak a főnök tegye már ki a lábát az irodából, már mindenki pittyegett, meg kattogott vele.

ret2

Várni a vasárnap délutánt, mert kezdődnek a Kacsamesék? Megvan még az emlék? Te is vártad, valld be. És tök mindegy, hány éves is voltál 1990-ben.

ret3

A túró tudta, mire volt hivatott az a ménkű sok nyíl, meg szisztem túúúl, a lényeg az volt, hogy a pasziánsz meglegyen.

ret4

Te is írtál lemezeket? Vagy vettél a szomszéd Józsitól háromszáz forintért megaválogatást? És jártál úgy, hogy a lemezt beraktad a lejátszóba és semmi? Aztán kivetted, megdörzsölted a pólódba, visszaraktad. Újra semmi, nincs jel. Kivetted, ráhörögtél meleg levegőt, ismét beletörölted a pólódba, megnézted, karcos-e, vagy van-e rajta folt és ismét bedugtad a lejátszóba. De jó játék is volt ez!

ret5

És tök jó volt széles sávon letölteni ezt, vagy azt. Mire a gyerekeid nyugdíjba mennek, már le is jön – jeligével.

ret6

Neked is mániád volt szétszedni az egeret?

ret7

És volt hajtogatós  cédélemez tartód? Amire jobban vigyáztál, mint bármi más értékedre?

ret8

A youtube előtti időkben volt egy orosz oldal, a grammy.ru. Onnan le lehetett tölteni zenéket és bizony tényleg beletelt egy órába, mire lejött egy szám. De azt aztán rongyosra lehetett hallgatni!

ret9

Ez egy videótéka. A mai gyerekek már azt sem tudják, mi ez. És fogalmuk sincs, mik is lapulnak a dobozokban, pedig valld be: nálad otthon még mindig van pár doboz videókazetta.

ret10

Ilyen cerka nincs is ma már? De szerettem!

ret11

A húsz darab sms után megtelő mobil telefonok korszaka. Én speciel kiírtam Férj szerelmes sms-eit egy határidő naplóba, hogy megmaradjanak, mert ugye a telefonról már törölni kellett őket.

ret12

A hang még előtted van? Ahogyan betárcsáztad az internetet?

ret13

Hú, ezt muszáj volt megkeresnem, hallgasd:

A világ legnagyobb bulija volt. Cerkával tekercselni a magnókazettát!

ret14

Forrás: cafeblog.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?