10 szánalmas divat, amit az emberek még 2020-ban sem akarnak abbahagyni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A világháború után a divat robbanásszerű fellendülésen ment keresztül, valószínű, hogy az emberekben lévő ürt, ezzel akarták pótolni. Azonban manapság már léteznek olyan szánalmas trendek, amit abba kellene hagynunk 2020-ban.

Íme a legszánalmasabb divat trendek, amit az emberek nem akarnak abbahagyni:

1. Meztelen ruhák

Gyakran úgy tűnik, hogy azoknak a személyeknek akik vörös szőnyegre lépnek, azoknak bármit szabad és bármi megengedett. A hírességek majdnem meztelenül mennek végig rajta és sajnos a többi hölgy utánozza őket. Na, de milyen is tulajdonképpen a meztelen ruha? Nos, a legtöbb esetben valamilyen vékony, áttetsző anyagból készül, és a kritikusabb helyekre esetleg valami ékkövet vagy hímzést helyeznek. Gyakorlatilag olyan, mintha valaki egy csipkefüggönyt tekerne maga köré. Vagy még azt sem.

2. Szakadt farmerek

A farmernadrág divatcikké vált, mert az anyag amiből készül, tartósnak és kényelmesnek bizonyult. Tulajdonképpen minden második ember hétköznap valamilyen farmernadrágot visel. De napjainkban ez is rendkívüli fordulatot vett, hiszen úgy tűnik, hogy a mai divattervezők inkább ollót használnak, mint cérnát és varrótűt. Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy amikor szakadt farmernadrágot vásárolunk, akkor tulajdonképpen a szakadt anyagot, vagy csak valakinek az ötletét fizetjük meg.

3. Fast Food Fashion

A olcsó és egészségtelen gyorséttermeket már az öltözködéssel is dicsőitik az emberek. És vannak olyanok is, akik ezért több ezer dollárt hajlandók fizetni. Ennek a trendnek az egyik legszánalmasabb része a McDonald egyenruha és pénztárca.

4. Nail Art Köröm Művész

A köröm művészet olyan divatirány amely már az emberiség hajnalánál velülk volt. A mai társadalomban azonban a 3D-s körm művészet vált népszerűvé. Azonban az ilyen körmök sok gondot és időt ígényelnek. Kedves hölgyek. Nem gondoljátok, hogy abba kellene hagyni ezeket?

5. Kabétot teríteni a hátadra

Ez a divatmód egyszerűen nevetséges, mivel a kabátnak azért van újja, hogy azt is használjuk. Azonban egy olyan tendencia terjedt el, hogy az emberek egyszerűen csak magukra akasztják a kabátot és még a leghidegebb időjárási körülmények között sem veszik fel rendesen. Még a divatszakemberek is elmarasztalják az embereket ezért az új divattrendért.

6. Fenéknövelő bugyi

Talán ezért az új trendért Jennert és Kardashiant kellene hibáztatnunk. Semmi baj nincs abban, hogy különbözőek vagyunk mégis egyes nők olyan speciális fehérneműt hordanak, amellyel látszólag megnövelik feneküket. Nem gondoljátok, hogy ez hazugság? Még hazug reklámnak is nevezhetjük az ilyent, mert ilyenkor a nők eltorzítják a természetes testüket és hamis képet alkotnak a valóságról.

7. Nagymama hajdivat

Amikor megszürkülünk, rohanunk a fodrászhoz, hogy fesse meg a hajunkat. De ha éppen a “nagymama haj” a trendi, akkor fiatalon is megszürkült hajat szeretnénk. Lányok, kérlek gondolkozzatok, és hagyjátok a szürke hajat idős korra! Annak is megvan a maga szépsége!

8. Őrült szakál divat

Nem lehet tudni, hogy pontosan ki kezdte el, de a leghamarabb abba kell hagynunk az egészet. Ez egyáltalán nem kényelems, de inkább furcsa.

9. Luxus fejhallgató

Luxus fejhallgatókra már több ezer dollárt költenek. Manapság a vállalatok azzal csapják be az embereket, hogy lehagynak a minőségből és ócska, giccses készülékeket adnak el anélkül, hogy csökkentenék az árát. Igy csomó pénzt dobunk ki olyan készülékre, amly pár hónap múlva a szemétben köt ki. Tehát teljesen haszontalan ilyen fejhallgatót vásárolni!

10. Leggings

A leggings tényleg a legkényelmesebb ruhadarabok közé tartozik. Nagyon jó rövidebb szoknyák és ruhák alá. Vannak azonban olyan hölgyek, akik nadrág helyett hordják. A leggings annyira vékony anyagból készül, hogy amikor lehajol valaki, teljesen átlátszóvá válik. Kedves hölgyek! Ha divatos nadrágot szeretnétek vásárolni, rengeteg alternatíva létezik. Azzal, hogyan öltözködtök, magatokat minősítitek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?