Tedd ezt a készüléket a füledbe és lefordít bármilyen idegen nyelvet, amit hallasz!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A legtöbb ember, legalább egyszer az életben abba a kínos helyzetbe került, hogy idegen nyelven szólaltak hozzá, de nem tudta, hogyan válaszoljon. Az ilyen helyzetek viccesek is lehetnek, de néha rettenetesen kényelmetlen tud lenni. Néha azonban, ha nem ismerjük az adott nyelvet, igazi katasztrófa.

Szerencsére a technolói nem állt meg. Már ebben az évben kapható lesz a boltokban egy olyan készülék, amit a fülbe kell tenni és suttogva lefordítja a hallott idegen nyelvet.

Állítólag ezzel a készülékkel a nyelvtanulás problémája már a multé, vagy akár fölöslegessé is válhat.

f1

A készülék neve The Pilot, Waverly Labs a forgalmazója. Az elképzelés nagyon egyszerű, az ötlet viszont bámulatos! A készülék hallja amit nekünk mondanak idegennyelven és ezt rögtön le is fordítja. A nyelvek között is könnyedén váltogathatunk. A készülék jelenleg angol, francia, spanyol és olasz nyelvű mondatokat tud lefordítani.

f2

f3

A The Pilot idén szeptembertől lesz megvásárolható, az ára pedig 129 dollár lesz. Az apró kis készülék olyan lesz mint egy tolmács, tehát azonnal lefordítja a hallott idegennyelvű mondatokat.

 

A készülék két apró fülhallgatóból áll, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülekhez. A nyelvváltáshoz egy telefonos applikációt kell majd alkalmazni.

f5

A készülék tervezője azt állítja, hogy ez az ötlete azután támadt, miután összebarátkozott egy francia nővel.

 

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?