Ordított az anya, amikor meglátte a gyereke fejét levágva… (egy mentős üzenete mindenkinek)!

A következő sorokat nagyon nehéz lesz elolvasni, de nagyon fontos, hogy eljusson mindenkihez, mivel az egyik legrosszabb hibára mutat rá, amelyet gyakran elkövetnek az emberek. A gombóc még mindig a torkomban van, a mentős üzenetétől amit megosztott a facebookon:

ittas

“Azok számára, akik nem tudják, én egy mentős vagyok San Diego-ból. Általában nem szoktam senkit arra kérni, hogy nyilvánosan osszon meg valamit, de most mégis arra kérlek benneteket, hogy juttassátok el ezt minél több emberhez, hátha eljut az üzenet azokhoz is akik ittasan szoktak vezetni.

Néhány órával ezelőtt tanuja voltam egy szomorú közlekedési balesetnek. Egy autó nekiütközött egy másik autónak, az egyik autó felborult, a másik egy kőfalnak ütközött. Egy véres nő volt a járdán, aki kezében tartotta kisbabáját, akit majdnem kettévágott az összeroncsolt autó. Ő próbálta megmenteni, ameddig odaértünk. A másik oldalon egy kétségbeesett ember szaladgált és odahozta nekem a gyermeke kezét. Amikor odaértünk, szó szerint a kislányt a karomba tette és azt kiáltotta, hogy mentsem meg. Mindent megtettünk, próbáltuk újraéleszteni de nem sikerült. 10 méterrel arrébb egy autóban döngölt a zene és benne egy részeg, aki 100 km/órás sebességgel áthajtott a piros lámpán és ez okozta az ütközést. A kislány kirepült az autó ablakán és szó szerint kettészakadt. A szülők és az ittas sofőr pár karcolással megúszta, míg a gyerekük életét vesztette.

Láttam a mai napon, ahogy egy család tönkrement! Ne legyél idióta!! Ne vezess ittas állapotban és esztelenül sem!!

ittas2

Rengeteg ártatlan ember esik az ittas vezetés áldozatául. Oszd meg ezt a történetet, hogy mindenki megtanulja, soha ne vezessen ittas állapotban!

Mi a véleményed?