Négy hónapon keresztül éheztették egy ketrecben. Amikor kiengedték, megtörtént az elképzelhetetlen.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Még amikor nagyon kicsi volt, a Hickey család volt benne, hogy valami baj van a fiukkal, Jonnyval. Nemsokára kiderült: Jonny autizmusban szenved, a fejlődés olyan zavara, ami nehézségeket okoz a szociális helyzetekben.

Jonny a saját világában élt. Senki sem volt képes őt elérni, még a saját szülei sem.

2012 szeptemberében, ezt a szegény teremtést bevitték a menhelyre. Az utcán egy gödörben találták, nem sokkal azelőtt, ahogy összeesett.

k1

 

Állatorvosok megállapították, hogy ő egy Staffordshire terrier-Pitbull keverék, és körülbelül négy hónapos. A sokkoló alultápláltság és a számtalan seb arra enged következtetni, hogy fogságban élt, és bántalmazták.

k2

A törékeny kölyökkutya magához tért az állatorvosok szerető gondoskodása által. Az élni akarása megdöbbentett mindenkit. Így kapta a nevet: Xena, a harcos!

k3

Xena állapota gyorsan stabilizálódott, és úton volt a jó irányba, hogy normális életet élhessen. Minden, amire szüksége volt, egy szerető család.

k4

 

Az állat menhely elindított egy szociális média kampányt a Facebookon, hogy elmondja Xena történetét annak érdekében, hogy megtalálják neki az új otthont.

k5

 

Lassan, Xena félelme az emberektől teljesen abba maradt és mindenki kedvencévé vált. Egy nyílt napon a menhelyen, Xena találkozott a Hickey családdal.

k6

És mindenki meglepetésére, Xena és Jonny egymásra találtak az elejétől kezdve. Ráadásul együtt töltötték az egész napot.

k7

A korábbi félelmeit a kapcsolattól szinte azonnal elfelejtette. Azt is hagyta, hogy Xena megnyalja az arcát, ami elképzelhetetlen lett volna korábban.

k8

A család természetesen örökbe fogadta Xenát. Ő és az egykor félénk Jonny között megbonthatatlan kötelék alakult ki.

k9

Szülei természetesen boldogok. Édesanyja lelkesedett “Jonnynak csak korlátozott szókincse volt. De Xena érkezésével, alig lehet leállítani. Jonny olyan, mintha kicserélték volna!”

k10

Közben Jonny személyisége valóban virágzott; segített az autizmus változásairól kampányolni.

k11

Olyan jó látni, hogy ők ketten egymásra találtak, és erőt adtak egymásnak. Xena és Jonny igazi internetes csillagok lettek; Xena megnyerte az ASPCA Év kutyája díjat, 2013-ban!

Jonny és Xena rendelkezik saját honlappal, itt meg is nézheted őket: link

Forrás: harmonikum.com

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?