Mutatjuk a Vuhan-i piacot, ahonnan elindult a koronavírus

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nehéz szavakba önteni azt a látványt, ami a wuhani piacon fogadja a vásárlókat. Ez az a hely, ahol a szó szoros értelmében mindent meg lehet vásárolni, azaz mindent, ami gócpontja lehet egy betegségnek: farkaskölyköket, patkányokat, kígyókat, de még élő koalákat is értékesítenek vuhan élelmiszerpiacán.

Az itt felkínált húsokat természetesen emberi fogyasztásra kínálják. Kínai orvosok feltételezése szerint ehhez a piachoz köthető a megbetegedések többsége.

Sajnos a nyugati társadalom nagyon sokmindent átvesz a keleti szokásokból, orvoslási módszereikből, de be kell látnunk, hogy a keleti népek táplálkozási szokása távol van az egészségesnek mondható életmódtól, hiszen nincs olyan, amit egy kínai ember ne enne meg.

Az alábbi videóban bemutatott piac árlistáján 120 élő állat szerepel, a South China Morning Post beszámolója szerint.

Egy egész kutatócsoportra lenne szükség ahhoz, hogy felmérjék, mennyi féle betegséget hordoznak ezek az állatok, de nem szükséges tudósnak lenni ahhoz, hogy eldöntsük, hogy ezek az állatok nem tápláléknak számítanak.

A koronavírus első betegei a piac alkalmazottjai voltak.

A piacot jelenleg lezárták és fertőtlenítették, az egész várost lezárták és most megpróbálják minden erőfeszítéssel lezárni az életveszélyes tödőgyulladást okozó ferőző betegség terjedését.

Már több mint 120 áldozatja és további 470 fertőzöttje van a járványnak.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a vírus világméretű lesz-e, vagy sem.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?