Miután a nő meghalt, férja átkutatta felesége dolgait… megdöbbentő, hogy mit talált!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jared Buhanan-Becker és felesége, Sharry (Utah, USA) várták, hogy megszülessen az első gyermekük. De a terhesség alatt a párt olyan szörnyű tragédia érte, hogy Jarednek egyedül kellett felnevelnie a fiukat.

Amikor Jared és Sharry találkoztak, szerelem volt első látásra. Elválaszthatatlanok voltak, és senki sem csodálkozott, amikor bejelentették az eljegyzésüket. Nem sokkal ezután a szerelmespár összeházasodott.

Hogy teljes legyen a mesebeli romantika, Sharry hamarosan teherbe esett. A pár boldog volt, és izgatottan várták az első gyermekük megszületését.

A terhesség simán ment. A baba szépen növekedett Sharry hasában és rendszeresen szerenádot kapott az aranyhangú anyától.

A pár blogot indított a terhességről és meg akarták osztani a boldogságukat a világgal. Sharry naponta leírta a gondolatait és az érzéseit tele szeretettel, békével és örömmel.

De amikor eljött a baba születése, egy váratlan esemény véget vetett a boldogságnak. Amikor elfolyt a magzatvíz, Sharry testében allergiás reakció lépett fel a magzatvíz miatt. Sokkot kapott és az orvosok kénytelenek voltak végrehajtani egy sürgősségi császármetszést. “Féltettem a babát, nem is fogtam fel, hogy Sharry élete volt a tét.” emlékeztetett Jared

Mindazonáltal, pontosan ez volt a helyzet. Sharry szívrohamot kapott, és meghalt a szülőszobában.

Jared összetört. “Az egész világom összeomlott” emlékezett vissza.

Nem volt más választása, össze kellett szednie magát. A fia, James túlélte, és mint minden újszülöttnek, szüksége volt állandó gondoskodásra és szeretetre. A fiatal apának szembe kellett néznie a valósággal: most már egy egyedülálló apa egy babával, akire vigyáznia kell.

A következő napok teljesen kilátástalanok voltak Jared számára. Volt egy gyönyörű kisfia, de elveszítette a nőt, akit szeretett. Nem számít, milyen keményen igyekezett, nem tudott túljutni az érzésen, a szívfájdalmon és az ürességen.

Tett egy kísérletet arra, hogy elfogadja a veszteséget, Jared elkezdte átnézni Sharry holmiját minden este, miután James elaludt. Aztán egy éjszaka rábukkant egy igazi kincsre: felvételek, amiket Sharry készített a zenéjéről. De Jarednek nem volt megfelelő programja, hogy megnyissa a hang fájlokat és nem engedhette meg magának, hogy megvegye.

Ez egy frusztráló helyzet. Vágyott hallani a felesége gyönyörű hangját, de csapdába esett, mert a fájlokat nem tudta megnyitni. De aztán volt egy ötlete. Jared segítséget kért a szociális hálón, és várta a választ.

Meglepetésére rengeteg választ kapott. Mindenki segíteni akart, és Jared hamarosan megkapta az átalakított változatait a hang fájloknak, hogy ő is hallgatni tudja a számítógépén.

A nagylelkűség és a kedvesség áradata segített kihúzni Jaredet a depresszióból. Ráadásul képes volt hallani a felesége hangját, ahogy énekel és élvezze az emlékét a szép dalain keresztül.

Jared tudta, hogy Sharry egy zenei tehetség, teljesen fel volt dobva, hogy újra hallotta felesége kristálytiszta hangját.

A fiatal apa a felesége zenéit most már az okostelefonján tárolja, és mikor úgy érzi, hogy depressziós és sötéten látja a dolgokat, egyszerűen bedugja a fülhallgatót, és lehetővé teszi, hogy a felesége szerenádot adjon neki. Ez a stratégia segített neki a nagyon nehéz időkben.

Jared altatódalként is használja Sharry dalait, hogy segítsen kicsit James-nek elaludni. Soha nem lesz az esélye, hogy megismerje az anyját, de legalább a hangját fogja ismerni.

Meghallgathatod Sharry gyönyörű hangját ebben a videóban…

Jared elgondolkodott rajta, hogy esetleg felhagy a bloggal, amit a feleségével kezdtek, de úgy döntött, hogy továbbra folytatja, és megossza tapasztalatait, mint apa. Reméli, hogy ez is segít neki kezelni a fájdalmát, hogy elveszítette a nőt, akit annyira szeretett.

Ez egy tragikus történet, de most, hála a kedves idegeneknek, Jared és James hallhatják Sharry megnyugtató hangját, hogy velük legyen életük végéig.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?

Kérdések és válaszok - tedd fel első kérdésed!