Megunta, hogy férje mindig megalázza, ezért úgy döntött, hogy bosszút áll… Micsoda intelligens nő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ah, ez a technológia… hiába vásárolod meg ma a legjobb okostelefont, holnap már egy újabb és jobb jelenik meg. Egy hét után már teljesen elavultnak tekinthető. Sajnos követni sem lehet, hogy mi mindenre jó egy ilyen szerkenryű. És ezek az eszközök annyira multifunkcionálisak, hogy néha úgy érzed, hogy bármire képes leszel, ha van egy érintőképrenyős telefonod.

Természetesen ebben a videóban is van egy férfi, aki nagyon tisztában van a technológiával és ő is az egyik legújabb példánnyal büszkélkedik. Vagy talán neked is van? Ez, persze nem szégyenletes, sőt talán éppen ellenkezőleg. Mindenesetre tudnunk kell, hogy még a legújabb technológia sem fogja megoldani minden problémánkat. És ez a vicces videó a legjobb bizonyíték erre.

A bemutatott férj nagyon szereti az új technológiát és folyton csak kineveti a “divatjamúlt” feleségét. De a nő okosabb volt és csak várt és várt a megfelelő pillanatra… végül eljött a várva várt pillanat. Nézd meg, hogyan állt bosszút ez a nő! Hát nem volt elég okos?

Ha tettszett a feleség bosszúja, akkor oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?