Meglepő kérdést tett fel a riporter Asthon Kutchernek. A színész válasza az egész világot megrázta!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ashton Kutchert több filmből is ismerhetjük, hiszen az egykori modell fiúból remek színész lett. Ashton jelenleg úgy szakmai, mint magánéleti szempontból nagyon boldog életet él, hiszen a gyönyörű Mila Kunis a felesége, akivel közösen nevelik kislányukat és kisfiúkat.

Mikor az NBC-n futó Today Show egyik házigazdája, Kathy Lee Gifford megkérdezte Ashton Kutchertól, hogy mi lenne az a dolog, amivel kapcsolatban szurkolhatna neki, a színész habozás nélkül azt mondta: “Tudod, miért szurkolhatnál nekem? Amikor Barack Obama elnök lett, megfogadtam, hogy megteszek minden tőlem telhetőt azért, hogy megakadályozzam az emberkereskedelem terjedését, éppen ezért a volt feleségemmel megalapítottuk a Thorn alapítványt, ami olyan digitális berendezések kifejlesztését támogatja, amelyekkel meg lehet találni az emberkereskedőket, mivel ez a jelenség az online térben zajlik. Ezt akarjuk megakadályozni” – nyilatkozta a színész.

A Polaris Projec szervezet szerint minden hat, otthonról elszökő kiskorú közül egy az emberkereskedők hálójában köt ki, ahol többek között szexrabszolgaként végzik. És ez nem csak az Egyesült Államokban, hanem a világ számos országában gondot jelent.

Ashton Kutcer a Huffington Post-nak azt nyilatkozta: “Tudomásomra jutott, hogy 6-7 éves kislányokat adtak el pénzért, hogy megerőszakolhassák őket. Én nem akarok egy ilyen világban élni, úgy, hogy közben nem teszek ez ellen semmit.”

A Thorn alapítvány ezért mindent megtesz, hogy a tettesek kézre kerüljenek.

“Eddig már 6 ezer bajbajutott személyen tudtunk segíteni a kifejlesztett digitális módszereinknek köszönhetően, és további 2 ezer emberkereskedőt buktattunk le. A következő tervem, hogy felszámoljam az internetes gyerekpornográfiát” – közölte a Ashton Kutcher.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?