Kevés esélyük volt az életben maradásra… de ahogy ma néznek ki, könnyeket csalt a szemembe!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A hármasikrek mindig különlegesek. De Mackenzie, Macy és Madeline Garrison esete bármelyiknél szokatlanabb.

c1
Ennek a három kislánynak a története csak a második eddig ismert olyan eset, amelyben két gyerek sziámi ikerként jött a világra. Minden valószínűség ellenére, Macy és Mackenzie túlélte a születés utáni első napot.

c2

Sajnos a biológiai édesanya nem tudja vállalni a gyerekeket, ezért egy másik házaspárnak kell gondoskodni róluk. Darla és Jeff Garrisonnak már három fia van, de várták a lehetőséget, hogy tovább bővítsék a családot.

c3

A mostohaszülők úgy döntöttek, hogy műtéti beavatkozással elkülönítik Macy-t Mackenzie-től annak érdekében, hogy mindkettőnek külön élete legyen.

c4

A bőr gyerekkorban sokkal könnyebben megnyúlik és gyorsabban gyogyul, ezért egy kissé könnyebb egy ilyen műtétet elvégezni, mint felnőtt korban. Azonban ez a fajta beavatkozás óriási kockázatokkal jár. Az orvosok a lehető legnagyobb gondoskodással és körültekintéssel láttak hozzá a kilenc hónapos kislányok szétválasztásához. A műtét végül sikeres lett. Bár Mackenzie-nek és Macy-nak most már csak egy lába van, amit protézisekkel helyettesítenek, de ez aligha jelent problémát számukra. Örülnek az élet ajándékának és élvezik az életet. Gyógytornászok segítenek nekik abban, hogy segédeszközök segítsége nélkül is mozogni tudjanak. De ami a legfontosabb, hogy mindketten élnek.

c5

Két évvel a műtét után Darla és Jeff hivatalosan is örökbe fogadta mindhárom kislányt. Most egy farmon élnek a három fiúval és a három kislánnyal. A kislányoknak még saját lovuk is van. Ez egy igazán egészséges és boldog család.

c6

Milyen jó, hogy bevállalták. Mind a három lánynak megvan a saját élete. Ha rád is nagy hatással volt ennek a családnak a története, akkor oszd meg másokkal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?