Feket pocakja miatt rusnyának nevezték, de amikor meglátták a két újszülöttet, azonnal elhallgattak

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sajnos létezik egy csúnya szokás, amikor valakivel gúnyoldódnak az emberek. Lehet, hogy a bőrszíne miatt, vagy azért mert nemkívánatos személy, de bármi is legyen az ok, a gúnyos megjegyzések nagyon fájdalmasak lehetnek, különösen akkor, ha egy terhes édesanyát érintenek.

A terhesség gyakran hangulatingadozással, fájdalommal, rossz közérzettel, álmatlan éjszakákkal jár, szóval el lehet képzelni, hogy ha még durva megjegyzések is társulnak ezekhez, akkor egy nő lelke teljesn össz tud törni.

 

Porsche Thomas is egy ilyen csatát kellett megvívnia, amikor az interneten a kommentelők letámadták, miután az alábbi fényképet közzé tette.

A terhesség 35. hetébel lévő fiatal édesanya hasa azért is látszik annyira elképesztőnek, mivel nem csak egy babát, hanem két kisfiút hordott a szíve alatt.

De miután megosztotta a képet, az emberek nagyon durva megjegyzéseket tettek, és a nőt csúnyánka, rusnyának nevezték, és azon tűnődtek, hogy vajon miért annyira fekete a hasa.

A fiatal anyuka ahelyett, hogy csúnyán visszavágna és a gúnyolódok székébe ülne, Porsche úgy döntött, hogy a terhesség természetes szépségéről készített fényképet az Instagram közösségi oldalon is megosztja, és egy rövid megjegyzést is írt a kép alá:

“Míg néhányan gúnyolódnak a fekete pocakom miatt, addig tudatni szeretném veletek, hogy két apró kis emberkét hordozok a szívem alatt, közben élvezem az életet és várom, hogy a két csodálatos kisfiam megszülessen. Remélem, hogy ők sokkal feketébbek lesznek, mint a pocakom.” – írta az édesanya.

Idén január 7-én a két kisfió egészségesen megszületetett.

A kis August és Berlin a legcsodálatosabb kisbaba akiket valaha láttunk. Még belegondolni is furcsa, hogy néhány héttel korábban Porsche-t legszívessebben kitiltatták volna az internetről és most milyen szép gyermekeknek lehet az édesanyja.

Porsche története tökéletes példa arra, hogyan kell reagálnunk, amikor támadás vagy kritika ér bennünket. Nem szabad olyanná válnunk, mint azok az emberek, akik ezt teszik.

A várandós édesanyák pocakja a legszebb és legcsodálatosabb látnivaló és az apró kis emberek, akiket világra hoznak, egyszerűen imádnivalók.

Ha inspirálónak tartod Porsche történetét, akkor oszd meg a közösségi oldaladon!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?