Ez az egyik legszebb fa a világon… de nem fogod elhinni, hogy milyen gyümülcsöt terem!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Be kell vallanom, hogy egy kicsit önző vagyok a fákkal szemben, mert úgy gondolom, hogy a gondozásuk sok időt és energiát ígényel, és ilyenkor felteszem a kérdést, hogy megéri ezzel tölteni az időt? Persze a friss levegőt és a finom gyümölcsöket szeretem. Alma, mangó, őszibarack, körte, cseresznye, meggy, szilva stb. De a legtöbb embernek nincs ideje vagy nincs elegendő helye a kertben, hogy ilyen sok gyümölcsfát ültessen és gondozzon.

Tehát ebben az esetben mit lehet tenni? Csak úgy lehetne megoldani, ha létezne egy mágikus fa, amelyen mindenféle gyümölcs megterem. Tény, hogy ma már léteznek ilyan fák is! De hogyan lehetséges ilyesni? Én még soha nem hallottam róla!

Ismerd meg Sam Van Akent, aki nemcsak egy, hanem negyven féle gyümölcsöt termel ugyanazon a fán. Az egész egy egyszerű ötletből fakadt, miután Sam elvégzett egy kutatást, rájött arra, hogy egyetlen fa akár 40 féle gyümölcsöt is teremhet. Főként a csonthéjas gyümölcsöket lehet megtermelni, mint például az őszibarack, szilva, nektarin, mangó, cseresznye és ehhez hasonló gyümölcsöket, amelyeknek kemény magja van.

Az egész csak egy mesének tűnik, pedig a valóságban létezik és az eredmény teljesen elképesztő. Emellett a fa nagyon bájos, hiszen virágzáskor rengeteg féle virágot áraszt.

Te mit szólnál egy olyan fához, amely 40 féle gyümölcsöt terem? Hadd tudjanak mások is erről a csodálatos fáról, ezért öszd meg ezt a rövid cikket barátaiddal és ismerőseiddel! Én nagyon szeretnék egy ilyen fát a kertemben!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?

Kérdések és válaszok - tedd fel első kérdésed!