Ez a török recept segít eltüntetni még a legmélyebb ráncokat is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ez az ősi török keverék segít megszabadítani a legmélyebb ráncoktól is. Próbáld ki szépséged érdekében!

rancok-ellen

Évekkel ezelőtt még neked volt a legszebb bőröd a barátnőid között, azonban ma már szomorúan szemezel a tükörben a ráncaiddal? Varázsold vissza bőröd szépségét az alábbi keverékkel.

Nagyon könnyű elkészíteni, hatása pedig a vártnál jóval fantasztikusabb. Nekünk nagyon bejött, hiszen teljesen természetes anyagokat tartalmaz.

Hozzávalók: 3 evőkanál szódabikarbóna, 1 teáskanál méz, 1 teáskanál folyékony E-vitamin, ¼ teáskanál őrölt fahéj, 4 teáskanál tej vagy tejszín.
Elkészítés: keverd el egy kis tálkában az összes hozzávalót. A massza állaga minél sűrűbb kell legyen, ezért csak fokozatosan adagold hozzá a tejet, lehet nem lesz szükséged az egészre.

Tisztítsd meg a bőröd, majd kend fel vastagabb rétegben az arcodra és a nyakadra. Az ajak, és a szemkörnyéki bőrt hagyd ki. Várj 15-20 percet míg megszárad, majd mosd le meleg vízzel, és masszírozd át enyhén az arcod.

Miután lemostad a pakolást, látni fogod, hogy a bőröd sokkal világosabb, és simább lesz. Alkalmazhatod hetente kétszer ezt a pakolást, egy idő után senki sem fogja tudni megtippelni az életkorod.

Forrás: twice.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?