Ez a bátor magyar fiú, a 14 éves Ricsi ÍGY mentette meg a Füzesabonynál súlyos balesetet szenvedett motoros életét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szombaton súlyos közlekedési baleset történt Füzesabonynál, ahol a sérültön a családjával együtt egy fiú segített. A 14 éves Forgács Richárdnak is köszönhető, hogy a balesetet szenvedett motoros azonnali segítséget kapott.

Ricsi és családja hazafelé tartottak, amikor Füzesabonynál – az autópályáról lekanyarodva – megálltak bevásárolni. Amikor indultak volna tovább, egy csattanást hallottak, s Ricsi egyből szaladt az édesapjával a sérült motoroshoz, aki az útkereszteződésnél feküdt.

– A baleset pillanatok alatt történt, a következő percben már azt láttuk, hogy a motoros a földön fekszik, súlyos sérülésekkel. Édesapámmal együtt azonnal próbáltunk segíteni – mondta Ricsi a heol.hu megkeresésére. A fiú és édesapja gyorsan és szakszerűen segített a nyílt lábszártörést szenvedett a fiúnak, míg a mentők kiérkeztek.

– Általában gyorsan reagálok, és nem viszolygok a sérülés látványától – mesélte Ricsi. – Ez köszönhető talán annak a kilenc évnek is, amíg versenyszerűen cselgáncsoztam. Ez a sportág fegyelemre, kitartásra, ugyanakkor rugalmasságra, pontosságra tanít. Természetesen édesapám határozottsága is sokat jelentett az adott pillanatban. Mivel három hónapja szereztem meg segédmotorra a jogosítványom, kötelező volt az elsősegélynyújtás alapjait megtanulni. Az életben először most volt alkalmam hasznosítani ezt a tudást. Gratulálunk neked Ricsi, egy igazi hősként viselkedtél!

Forrás: www.blikk.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?