Ettől lesz lógós a nők melle! (Tippek, amivel megelőzheted)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindenkiben van egy kis bizonytalanság és a nők egy részénél a mell az önbizalomhiány egyik oka. Bár mindenki a “tökéletes” mellre vágyik, a valóságban azonban van valami ami ennél sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen. A megereszkedett mellek előfordulhat, hogy természeti adottságból vagy életmóddal kapcsolatos dologból adódnak, azonban vannak dolgok, amit tehetünk, hogy leküzdjük a megereszkedést és ezzel párhuzamosan elősegíthetjük az egészégét.

logos-fb

Miért ereszkedik meg a mell?

A mellek nem izmok! Zsíros szövetek alkotják és mirigyek, amelyek a tejet termelik. Mindezt bőr borítja amelyet az elasztin tesz rugalmassá.

A dohányzás, drámai súlygyarapodás vagy súlyveszteség (például terhesség alatt), előidézhetik a mell megereszkedését.

A dohányzás elpusztítja a fehérjéket és az elasztint és emiatt a bőr elveszti rugalmasságát. Ez okozhatja, hogy a mell körül a bőr meglazul.

Tehát mit tehetünk, hogy a mellünk feszes legyen?

Az egyik megoldás, hogy fenntartsuk testünk testsúlyát. Mint korábban említettük, ha egészséges szinten megtartjuk testsúlyunkat, akkor a mellek erősebbek és feszesebbek lesznek. A drasztikus fogyás és súlygyarapodás hatására a mell megereszkedik, ezért erre oda kell figyelnünk!

Egy másik oka a vízhiány lehet. Szinte naponta hallani lehet arról, hogy az ivóvíznek milyen jó hatása van a szervezetre. Kutatások bizonyítják, hogy ha nem iszunk elegendő vizet minden nap, akkor bőrünk sokkal gyorsabban öregedni fog, aminek hatására a mell megereszkedik. Minden reggel miután felkelünk, igyunk meg egy liter vizet. Ha egy csipet sót is hozzáadunk és egy citromot is belecsavarunk, akkor ez további előnyt jelent.

Egy másik módszer a mell egészsége érdekében a megfelelő táplálkozás. Fogyasszunk tápanyagokban gazdag élelmiszereket, kéntartalmú fehérjéket, tojást és C-vitamint. Ez csak néhány fontos dolog, ami támogatja a mell egészségét.

A testmozgás is jót tesz. Ha mindenképpen fogyókúrázni szeretnél, akkor figyelj arra, hogy a diéta tápláló legyen! Kerüld a sült ételeket, amely a kor előrehaladtával tönkreteszi a kötőszöveteket és a dohányzást is messziről kerüljed!

Tudtad, hogy létezik egy speciális gyakorlat a megereszkedett mellre? Az alábbi videóban megnézheted a gyakorlatot!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?