Az orvosnő idegességében megkérdezi a halott kisbaba nevét… a választól könnyes lett a szemünk!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Figyelmeztetés: A cikkben megjelenő képek zavaróak lehetnek egyes olvasók számára!

A legtöbb esetben a civil emberek esnek áldozatául a kegyetlen háborúnak. Ebben a szíriai kórházban például az orvosok egy megsebesült 9 hónapos terhes nő életéért küzdenek. De nemcsak a nő élete forogo kockán, hanem a születendő gyermeké is, hiszen még világra sem jött, és máris hatalmas bomarobbanást kellett átélnie. A robbantás következtében az édesanya súlyosan megsérült, eszméletlen állapotba került, az orvosok a pulzusa miatt aggódnak, majd úgy döntenek, hogy azonnal be kell indítani a császármetszést…

Drámai jelenetek következnek, amelyek még az orvosok életét is mélyen befolyásolta! A videó legmeghatóbb jelenete, amikor az orvosok a kisbaba életéért küzdenek, az egyik orvos idegességében megkérdezi a baba nevét, ekkor a másik orvos valami nagyon jó hírt közöl: “kezd rózsaszínes lenni a bőre”!

Abban a pillanatban, amikor a gyermek kinyitotta a szemét, valószínűleg az orvosok mély lélegzetett vettek. Ezek az orvosok igazi hősők. A harc kellős közepén azért küzdenek, hogy életeket mentsenek. Bátorságukért és munkájukért tiszteletet érdemelnek! Csak egy kérdés járhat az eszükben: vajon mikor fog végre befejeződni a háború és a sok szenvedés?!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?