Az édesapa utoljára magához szorítja a 9 hónapos halott ikreket… teljesen értelmetlen volt a haláluk!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Abdel Hameed Alyousef megkeseredett arccal szorítja magához a számára legnagyobb kincseket a világon, a 9 hónapos Ahmedet és Aya ikreket. Sajnos, hogy mindketten meghaltak.

A szíriai Kahn Sheikhoun városában nemrég egy támadáskor mérges gázt vetettek be, melynek következtében nemcsak a két ártatlan gyermek halt meg, hanem 80 másik személy is, akik között ott volt Abdel Hameed felesége is.

Abdel kedd reggel hatkor arra ébredt, hogy alig kap levegőt. Azonnal felkapta feleségét és a két kisbabát az ágyból és kivitte őket a házból. De amikor meglátta, hogy mindkét gyermeke feleségével együtt meghaltak, sokkot kapott és összeesett az utcán. Az édesapa életét néhány órás kórházi kezelés után meg tudták menteni, de a családja számára túl későn jött a segítség!

A kétségbeesett édesapáról készült fénykép, amelyen elbúcsúzik halott gyerekeitől az egész világot körbejárják! Ahmed és Aya csak egy példa a sok között, hogy a háború mennyi ártatlan áldozatot követel. Túl sok azoknak az embereknek a száma, akiknek értelmetlen halállal halnak meg! Sajnos naponta több 100 ehhez hasonló eset történik!

Mi lesz veled emberiség?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?