Az édesanya újrafotózta lánya furcsa pózait… (a kinyújtott nyelvet, és a nyak puszit is beleértve)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Emily Musson barátjával Johnnyval, imádtak szelfit készíteni, amit természetesen meg is osztottak a közösségi oldalakon, hogy az egész világ láthassa őket.

Gyakran még a feladatuk elvégzésénél is fontosabbnak vélték ezt a ceremóniát, volt olyan, hogy emiatt a munkából is elkéstek, a szülők szemét pedig nagyon szúrta, hogy szelfizésre pazarolják a drága idejüket! A szülők célja nyilvánvalóan az, hogy leszoktassák gyermekeik bosszantó szokásait.

Egy nap Emily szülei úgy döntöttek, hogy a lány tudomására hozzák, hogy ők is annyira “imádják” ezeket a fényképeket, hogy újra kellett fotózniuk.

Igen, az érett szülők felnőtt fejjel újrafotózták ezeket a furcsa pózokat, a kinyújtott nyelvet, a szájcsücsörítést és a nyak puszit is beleértve.

A lány megdöbbent, amikor meglátta, hogy a szülei fényképei sokkal népszerübbek lettek, hiszen az ironikus képeket több mint 55 ezren osztották meg a twitteren!

Mi a véleményed ezekről a szülőkről? Nem félsz, hogy a te szüleid is előbb-utóbb az ők példájukat fogják követni? Vagy szülőként mit szólsz hozzá? Meg mernéd tenni?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?