Az anya lefotózta a férjét, amikor meglátta az 1 éves gyermekével a zuhany alatt… megdöbbentő, hogy mi áll a felvétel hátterében!

Heather Whitten egy fotós aki Arizonában él férjével és 4 gyermekével. Amikor feltöltötte ezt a fotót a férjéről és a gyerekéről a szociális hálózatra többször törölték a képet hiszen az egész hálózatot felforgatta.

foto1

Ezuttal a művész világossá szeretné tenni, hogy pontosan mi áll a felvétel hátterében:

“Ez a fotó 2014 novemberében készült. A kislányunkat aznap este kórházba kellett szállítani, mert szalmonella mérgezést kapott. A férjem Thomas órákat töltött vele a zuhany alatt, próbálta lehúzni a gyerek lázát, miközben a gyereknek súlyos hasmenése volt és folyton hánynia kellett. Ez egy fontos pillanat volt számunkra. (…)

A kisfiú és ikertestvére mindig az édesapjához fordult, amikor vigaszt keresett. Ebben a pillanatban is Thomasra volt szüksége. Kimentem, fogtam a fényképezőgépet és készítettem egy felvételt és természetesen megosztottam a Facebookon. Nagyon megdöbbentett, hogy milyen sok ember nem értette a történet lényegét, és rengeteg negatív komment érkezett, a meztelenség miatt. Azt mondták, hogy átléptük a határvonalat, mivel túl intim dolgot osztottunk meg, amit nem szabad nyilvánosságra hozni. Én nem értek ezzel egyet.

Jogom van megosztani a családommal megtörtént eseményeket, de ez nem jogosít fel senkit, hogy ítélkezzen. Jogom van megosztani úgy a pozitív mint negatív tapasztalatainkat. Nincs semmi szexualitás ebben a fotóban, nem is látszanak a nemi szervek.

A fényképen csak egy szerető apa látható, aki törődik a gyermekével és ez így van rendjén.”

Te mit gondolsz erről a fényképről?

Mi a véleményed?