Az anya kamerát rejtett el a szobában, és meglátja, hogy a bébiszitter mit tesz a négyévessel. Minden szülő rémálma!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Figyelmeztetés: Ez a cikk olyan videót tartalmaz, amely egyes olvasók számára zavaró lehet.

Tiffany Fields, az amerkai Kentuchy államból a négyéves Luke édesanyja. A fió Down-szidrómás betegségben szenved, ezenkívűl szívelégtelenséggel és epilepsziával küzd, és intenzív ellátást igényel. Június óta Lillian White minden pénteken bébiszitterként gondoskodik a gyermekről. De a kisfiú anyja azóta furcsa változásokat észlelt a kisfiú viselkedésében. Ahhoz, hogy kiderítse, hogy mi lehet ennek az oka, titokban rejtett kamerát helyezett el a szobában. Amikor visszanézte a felvételeket, megdöbbent. A felvételek a legrosszabb rémálmait is meghaladták.

Az alábbi videóban látható, ahogyan Lillian bántalmazta a négyéves kisfiút. Látható, ahogyan lábánál fogva ráncigálja a gyermeket, miközben azt kiáltja, “Te kis …, miért állsz az utamba!” Aztán ráül a tehetetlen kisfiú arcára és brutálisan rángatja, miközben lecseréli a pelenkát. Tiffany teljesen megdöbbent, amikor meglátta, hogy mit tesznek a saját házában a gyermekével.

A bébiszitter most a bíróság előtt kell felelősséget vállalnia ezért a bánásmódért. Tiffany egyetlen vigasza, hogy kisfiának mártíromsága végre véget ért.

Remélhetőleg Lillian White megkapja a méltó büntetést azért, amit a védtelen gyermekkel tett.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?