Az anya csiklandozni kezdte kislánya talpát… egy perccel későb a 2 éves kislány meghalt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egyetlen pillanat tönkretette egy egész család életét. A kis Kyle 5. születésnapját ünnepelte a család. A testvérek (Kyle, a 4 éves Emma és a 2 éves Katie), anyjuk, Lori, és a nagyi, Cindy a vidámparkba indultak.

Kylie imádta az óriáskereket és az állatsimogatót. Mivel itt volt a délutáni alvás ideje, mindnyájan visszaültek a kisbuszba, hogy elinduljanak, hazafelé. Úton hazafelé forgalmi dugóba keveredtek és megálltak. Lori hátra fordult és csiklandozni kezdte a legkisebb lánya talpát. Ez volt az utolsó alkalom, amikor kislányát nevetni látta.

k1

Hirtelen a kisbuszt elkapta egy teherautó. Fékezés nélkül. Az anya és nagymama azonnal kiestek. A gyerekek a hátsó ülésen megsérültek, rohantak velük a kórházba.

k2

Amikor Chris, az apa, megkapta a telefonhívást, ő is elindult a kórházba. De túl későn érkezett. Mindkét kislánya meghalt. A szülők még mindig imádkoztak a kisfiúért, Kyle-ért. De ő is olyan súlyosan megsérült, hogy nem volt esélye a túlélésre. Nehéz szívvel, de le kellett kapcsolni őt a gépekről. A szülők fogták a kis kezet, amikor elment.

k3

A veszteség akkor vált igazán nyilvánvalóvá, amikor a temetésen még egyszer, utoljára meglátták a három gyereket, amint ott feküdtek a koporsóban.

k4

A fájdalom szinte elviselhetetlen volt. Lori és Chris környékén sok gyerek élt. Hallották a vidám nevetést, bezárták az ablakokat, és a házukban elbújtak előle. Megszakadt a szívük.

k5

De a szülők elhatározták: nem fognak öngyilkosságot elkövetni, pedig először ezt tervezték.

k6

3 hónappal a baleset után, úgy döntöttek hogy újra gyermeket vállalnak. Így belementek a mesterséges megtermékenyítésbe. Az eredmény: két lány és egy kisfiú. Pontosan úgy, mint korábban. Mintha a Jóisten Emmát, Katie-t, és Kyle-t adta volna vissza nekik.

k7

Ők valóban csak egy gyerekre vágytak. Majdnem egy évvel később, miután elvesztették gyermekeiket, hármasikrek születtek: Ashley, Elie és Jake. “Soha nem fogjuk elfeledtetni Kyle, Emma, és Katie emlékét” – mesélte Lori. “De végre otthonunkban újra öröm van. De öröm van a szívünkben is.”

 

k8

A hármas ikrek tudják, hogy korábban volt nekik 3 másik testvérük, akiket a tragikus balesetben elveszítettek, hiszen a fényképük ott van mindenhol a lakásban és a szülők gyakran meséltek róluk. Gyakran elmennek együtt a temetőbe és leülnek a kisbabák sírhelyük mellé, hiszen így az egész család együtt lehet. Soha nem fogják őket elfelejteni!

k9

Ez a tragikus történet igazán megható. A szülők szívén a seb soha nem fog teljesen begyógyulni, de a hármasikrek születése újra értelmet adott az életüknek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?