Amikor megtalálták a nőt, már rég halott volt… de amit alatta találtak attól könnybe lábad a szemed!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Amikor az emberek veszélybe kerülnek, akkor néha emberfeletti dolgokra képesek. Gyakran hallani lehet olyan hírekről amikor a balesetek áldozatai utolsó percig kitartottak, míg kórházba kerültek, vagy a túszok legyőzték fogvatartóikat. De semmi sem nagyobb az anyák túlélési ösztönénél, amikor gyermekük élete veszélyben van. Erre ez a távol-keleti földrengés utáni eset a legjobb bizonyíték.

A mentősök túlélőket keresnek a földrengés után, majd meglátnak egy nőt a törmelékek között. Látni lehetett, hogy valamit védelmez a testével.

mentos

A nő láthatóan már egy jó ideje halott volt. A mentőcsapat úgy döntött, hogy máshol folytatják a keresést, hogy túlélőket találjanak, de a csapat vezetője nem ment el a helyszínről. Ösztönösen odament a nőhöz, hogy jobban megnézze. Térdre borult és kihúzta a nőt a romok alól és ekkor hihetetlen dolgot fedezett fel. A halott nő karjai alatt ott tartotta egy ruhába becsavarva a kisfiát. Azonnal orvost hívott, aki megvizsgálta a gyermeket.

De ez még nem minden. A férfi közelebbről megvizsgálta a helyszínt és megtalálta az édesanya mobiltelefonját, amelynek képernyőjén egy üzenet volt olvasható. Az üzenet körbejárta az egész világot és mindenki sírva fakad, amikor elolvassa az édesanya szavait. Ez volt a képernyőn: “Az életben mindig emlékkezz arra, hogy szeretlek.”

Kétségtelen: az édesanya elhatározta, hogy életét feláldozza, hogy fia élhessen. A hihetetlen áldozat milliók szívét érintette meg, mert azt mutatja, hogy a szeretet még a halált is képes legyőzni.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?