Alkalmazd ezt a trükköt és a cipőd ismét fehér lesz!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindannyian szeretjük a tiszta, fehér cipőt. De tudjuk, hogy milyen hamar bepiszkolódik. Ebben a cikkben elárulunk egy trükköt, amivel a piszkos cipő ismét olyan fehér lesz, mint újkorában.

cipo-fb

A módszer amit javasolni fogunk rendkívül egyszerű és a hozzávalók minden háztartásban megtalálhatóak: szódabikarbóna és ecet. Ez a két összetevőnek rendkívül nagy tisztító hatása van, különösen a cipőkre nézve.

Tudnod kell az is, hogy ennek a két összetevőnek antibakteriális hatása is van, ami azt jelenti, hogy segít megszabadulni a gombáktól és baktériumoktól és a szagtól.

A következő dolgokra lesz szükséged:

– fél csésze ecet (125 ml)
– negyed csésze szódabikarbóna (60g)
– ecset

Alkalmazás:

Amint korábban már említettem, nagyon egyszerű: csak keverd jól össze a hozzávalókat, míg egy habos készítmény lesz belőle, majd egyszerűen dörzsöld be vele a szükséges felületet! Használj egy ecsetet, és hagyd rajta ezt a keveréket 30 percig. Ezután öblítsd le hideg vízzel.

Ne feledkezz meg a cipőfűzőről sem!

Majdnem mindig elfelejtem megtisztítani a cipőfűzőt. Ez nagyon fontos, mert ha a cipő megtisztul, de a fűző piszkos marad, nagyon rosszul fog kinézni. Néha mosógépben is kimoshatod.

Tehát, ha kipróbálod ezt a trükköt, akkor az eredménytől meg fogsz lepődni!

Remélem, hogy sokat segít majd!

Ne feledd másokkal megosztani!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?